MSC – Antaris A1 staat 2e op de ranglijst en moest zaterdagmiddag aantreden tegen Olympia dat nog moet knokken om niet te degraderen.Op papier leek het dus geen moeilijke wedstrijd. Trainer Marco de Grip benadrukte voor aanvang van het duel nog dat we het vaak moeilijk hebben tegen niet voetballende ploegen. Werd het sterke Flevo-Boys vorige week nog gemakkelijk verslagen, dit was een hele andere ploeg.Met in zijn achterhoofd al de nacompetitie spelend, voor een plaats in de hoofdklasse, moest Marco de Grip deze wedstrijd nog wel eerst winnen met zijn team.Het werd een wedstrijd die je als dramatisch mag betitelen. Dit team van MSC was geen schim meer van het team dat dinsdagavond nog zo’n heerlijke wedstrijd neerzette.

MSC kwam met 1 – 0 achter te staan door een slordige fout in de achterhoede. De bal stuitte over de keeper, waarna een speler van Olympia makkelijk kon scoren.
Voetballend was MSC beter maar het werd niet tot uiting gebracht in een echt overwicht.
Een mooie individuele actie van Frank Kuurman bracht de stand nog voor de 2e helft gelijk.In de tweede helft zorgde Jeffrey Velberg met een soortgelijke actie voor de 1 – 2 voorsprong.
Het leek een gelopen zaak, maar zoals zo vaak was dit maar schijn.
Een vrije trap op zo’n 20 meter van het MSC doel ging langs de muur en langs de keeper. 2 – 2.
Vlak voor het einde van de wedstrijd kregen de Hasselternaren nog een kadootje uit Meppel, toen de bal maar zo bij de tegenstander werd ingeleverd en werd uitgenodigd om de volledige winst in Hasselt te houden.
Grote zorgen voor trainer Marco de Grip die zijn jongens toch moet klaar zien te stomen voor de nacompetitie.