Vrijdagavond zal om 21:30 uur de Drenthe Cup officieel geopend worden en worden alle deelnemers verwelkomd door plaatsvervangend burgemeester, Koos de Vos. Daarna zal muziekvereniging de Bazuin alle volksliederen spelen van de deelnemende landen. DJ Roodhof verzorgt deze avond de muziek en zal zorgen  voor een gezellige avond op het Kerkplein in het centrum van Meppel.

De voetbalwedstrijden worden zaterdag en zondag gespeeld. Deze vinden plaats op Sportpark Ezinge in Meppel en op Sportpark Tussenboerslanden aan de Tussenboersweg in Nijeveen. Bezoekers zijn van harte welkom om de Drenthe Cup te komen bezoeken, de entree is gratis!

Om de jeugd ook ’s avonds te vermaken heeft de organisatie leuke activiteiten bedacht. Zo kunnen de jongste deelnemers op zaterdagavond disco zwemmen in Bad Hesselingen en is er voor de oudste jeugd een Dance Party georganiseerd in de kantine van MSC.

Op zondagavond zal de prijsuitreiking op de Wheem plaatsvinden. We hopen op mooi weer en veel voetbalplezier en supporters!

Een doorlink naar het wedstrijdschema vindt u hier.