De Meppelers hadden in de halve finale met 0-1 verloren van GAVC, maar in de troostfinale was Alcides duidelijk te sterk voor streekgenoot Steenwijkerwold. MSC A1 eindigde als zesde.
Bij de B-junioren op sportpark Ezinge in Meppel legde het Zuid-Hollandse vv Nieuwerkerk beslag op de eerste plek door het Duitse SCW Liemke in de finale met 1-0 te verslaan. Het brons was voor MSC B1, dat SVN’69 uit Nijeveen in de troostfinale met 3-1 bedwong. Alcides B1 werd uiteindelijk vijfde.
Bij de C-junioren was de eindoverwinning voor het Duitse Grün Weiss Brockdorf, dat in de finale (na een 0-0 gelijkspel) de penalty’s beter nam dan de landgenoten van Eimsbütteler TV. De runner-up-ronde werd gewonnen door Alcides C1, dat daarmee als negende eindigde. MSC C1 werd zestiende.
Bij de D-pupillen ging het Noord-Ierse Lisburn Youth met de toernooizege aan de haal, na een 1-0 zege in de finale op Zuidvogels D1. Alcides D1 werd elfde en MSC D1 vijftiende.
Bij de E-pupillen ten slotte was de Drenthe Cup een prooi voor het Deense Solröd FC, dat in de finale te sterk was voor Alcides E1: 1-3. MSC E1 won de troostfinale na penalty’s (na 2-2 in de reguliere speeltijd) van het Duitse Fermerslebener SV. SVN’69 E1 werd zesde.