De Drentse Keepers School voorziet in de stijgende behoefte naar deskundige training voor jeugd- en seniorenkeepers in de regio. De trainingen van de Drentse Keepers School vormen een perfecte en goede aanvulling op de keeperstrainingen die keepers nu al bij de amateurclubs krijgen. De Drentse Keepers School heeft als doelstelling een ondersteuning te zijn voor clubs om een keeper meer individuele aandacht te geven of behulpzaam te zijn, waar bijvoorbeeld geen keeperstrainer voor de jeugd en senioren aanwezig is, hierbij niet het clubbelang uit het oog te verliezen. Onze ambitie is zoveel mogelijk keepers te laten groeien als keeper ongeacht het niveau waarop ze actief zijn.
De Drentse Keepers School staat onder leiding van Gerrie van Eijk. Na een succesvolle loopbaan als keeper ging hij als keeperstrainer aan de slag bij onder meer Vitesse, De Graafschap, NEC Nijmegen, Aberdeen, het nationale elftal van Nigeria en Go Ahead Eagles.
De Drentse Keepers School start op woensdag 18 november met een trainingssessie van twaalf weken. De trainingen staan onder leiding staan van deskundige, gediplomeerde trainers.
Lijkt dit iets voor jou? Meld je dan snel aan bij de Drentse Keepers School. Vergeet bij de aanmelding niet aan te geven dat het gaat om de trainingen op de nieuwe locatie in Meppel. De kosten voor de trainingen bedragen 150 euro.
Om de hoogwaardige kwaliteit te waarborgen gaat de Keepers School in Meppel van start met een beperkt aantal deelnemers, zodat iedere deelnemer krijgt waarvoor hij/zij komt, een perfecte training en veel leergenot! Meld je snel aan via www.drentsekeepersschool.nl en bedenk wel Vol = Vol. Met vragen: 0316-221859.
Meld je snel aan want: VOL = VOL !
voor vragen en inlichtingen kijk op onze site www.drentsekeepersschool.nl of bel naar 0316-221859.