Geweldig nieuws en een werkelijk uniek moment in het 110-jarig bestaan van de Meppeler Sport Club !

Met ingang van het seizoen 2020-2021 wordt de hele jeugd van MSC, van Minidivisie tot en met JO19-1, in het nieuw gestoken. Wij zijn trots te kunnen melden dat het logo van Albert Heijn Elzinga gevestigd in de Meppeler woonwijk Oosterboer, de komende drie seizoenen op de voorzijde prijkt van de shirts van al onze jeugdspelers.

Ook hebben Hogenkamp Advocaten en uitzendorganisatie Unie-Pool zich voor drie jaar verbonden aan de jeugd van MSC. De namen van deze twee Meppeler bedrijven zijn te zien op de achterzijde van alle shirts. Bovendien blijft Hogenkamp aan als sponsor van de trainingspakken voor de jeugd van MSC. Alle jeugdspelers van MSC dragen dus straks hetzelfde shirt met drie dezelfde sponsors ! Iets dat nog niet eerder is gebeurd in de 110-jarige geschiedenis van onze vereniging.

De nieuwe, unieke shirts zien er prachtig uit! Ze zijn speciaal ontworpen voor onze wit-zwarte vereniging. Natuurlijk met wit als hoofdkleur en met prachtige zwarte banen. In de uitshirts wordt het wit vervangen door rood en maken de zwarte broek en zwarte kousen plaats voor wit.

De shirts die er iets anders uitzien dan we zijn gewend, zijn afkomstig van Masita. Het gerenommeerde sportmerk is de komende drie seizoenen kledingleverancier van MSC. Gelukkig kunnen we ook melden dat sportspeciaalzaak Vriend-Bralten Sport onze leverancier blijft van alle sportartikelen voor de vereniging.

Het bestuur van de Meppeler Sport Club