Onder leiding van onze aanvoerder Bohlokoa werden de handjes geschud en wensten we elkaar een fijne wedstrijd. Het begin van de eerste helft was rommelig en was er veel balverlies aan beide kanten. Toch kwam MSC op 1-0. Niet goed opletten en meeverdedigen resulteerde binnen 2 minuten al tot een tegentreffer. De wisselspelers werden door Ellen op de snelle aanvaller van Wolvega gewezen en kregen de opdracht mee als het kan mee aanvallen maar vooral goed verdedigen. Max en Willem voerden dit goed uit. Voor het doel van Wolvega was het een kluwen van f-jes en daar was dan toch de 2-1. Nils had nog een goede redding maar Wolvega wist niet meer te scoren. F6 liet zien dat ze toch wel wat hadden opgestoken van de training. Nadat ze beter gingen samenspelen werd er wel gescoord. In de tweede helft lette de verdedigers beter op en gaf MSC geen kansen meer weg. Julian had het keepersshirt aangetrokken maar heeft geen bal gehad. MSC ging vol op de aanval maar zoals bij veel jonge f-jes gingen ze voor eigen succes en werd er helaas niet gescoord. De jongens pakte de aanwijzingen goed op en door samenspel tussen Rajiev, Bohlokoa,Jayden en Jesper werd er twee maal gescoord. Door het goede verdedigen van Willem en Merijn en de uitstekende passes van Max werd MSC nog een maal gevaarlijk. Jethro scoorde zijn vierde doelpunt. Eindstand 8-1.

f6 stadsderby 8-11Zaterdagavond verzamelen we bij Alcides voor de line-up. Rajiev is helaas afwezig. Om het elftal compleet te maken zijn Thijmen en Hanna er ook bij. Het is super spannend, aan de hand van de jongens van het eerste het veld op lopen en zwaaien naar alle mensen. Daarna een spannende wedstrijd bekijken die helaas in een gelijk spel eindigt.