Het zelfvertrouwen groeide in de wedstrijden tegen Olde Veste en Oranje Zwart. En om dan op zo’n mooie morgen als die van afgelopen zaterdag in de polder te starten met de competitiereeks…..wat wil je dan nog meer…..! Achterna gezeten door de wespen werd de ene na de de andere mooie aanval op de mat gelegd. Jordi maakte al gauw duidelijk waar MSC voor gekomen was en dat was natuurlijk om te scoren! Mart en Jordi waren vandaag onze twee spitsen en deze jongens hadden erg veel aan elkaar.Mart viel al op door zijn goede spel aan de linkerkant. Vandaag was hij de uitblinker met zijn mooie voorzetten. Samen scoorden ze zes maal. Het middenveld met (centraal) Sam en aanvoerder Jeftha hielden de boel goed in de gaten, Werner (links) en Dylan (rechts) hielden het veld goed breed.De beide backs Mountasser (l) en Max (r) hadden met name in de eerste helft weinig problemen.

Beide jongens hielden het spelletje simpel en waar nodig gingen ze zelf mee naar voren. De centrale verdedigers Yannick en Sander grepen in wanneer dat moest. Yannick was belangrijk met zijn prima pass en Sander blonk weer uit door zijn rust (aan de bal) en zijn overzicht. Prima! Justin keepte de eerste helft en Jeftha de tweede. Beide keepers hadden weinig problemen.

In de tweede helft liet het team verdedigend enkele steken vallen waardoor Emmeloord nog twee keer wist te scoren. Naast de doelpunten van Jordi en Mart, scoorden Jeftha en Dylan ook allebei nog eenmaal. Klasse gedaan jongens en volgende week succes in de topper tegen Staphorst D2!

In de rust van de wedstrijd werden de families Wielhouwer en van der Veen door de spelers in de bloemetjes gezet vanwege 15 jaar “trouwe dienst” en Bert kreeg een fles wijn voor het feit dat hij onze Abraham tegenkwam!  
 
Foto’s Ron Wielhouwer