Commissielid Wim van Keulen bedankte eigenaar Henk Veenema (oud-voorzitter) met de bekende bos bloemen en het jubileumboek afgelopen week tijdens een trainingsavond. Na het maken van enkele foto’s (Ron bedankt !) demonstreerde Henk nog even dat hij nog altijd beschikt over een fluwelen techniek met de bal, verbaasde spelers achter latend…

foto-1DusDoen stelt zich als volgt voor :

DusDoen is een zelfstandig uitzendbureau, actief in het noorden, oosten en midden van ons land. Nuchter, geen woorden maar daden ! We staan garant voor vakbekwaam personeel, grote mate van betrokkenheid en een heldere invulling van de arbeidsmarktwensen van onze uitzendkrachten en de personeelsbehoefte op de markt.

Relatie :

DusDoen werkt vanuit de filosofie van wederzijds vertrouwen, dat leidt tot een hechte relatie met zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten.

Afspraak is afspraak :

Dankzij onze nuchtere mentaliteit en professionaliteit zijn we in staat om via korte lijnen de juiste uitzendkracht bij het juiste bedrijf te plaatsen. Over en weer afspraken nakomen is ons credo !

Persoonlijke benadering :

Onze persoonlijke benadering is erop gericht om de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek te krijgen. Scholing voegen we op maat toe, niet meer en niet minder. Dat past bij onze nuchtere en professionele aanpak. DusDoen.

MSC is blij met deze sponsor en hoopt op een, voor beide partijen succesvolle samenwerking. Wellicht kan DusDoen in de toekomst meerdere MSC (jeugd)leden aan werk helpen en kan MSC meerdere leden bij DusDoen aandragen. Henk, bedankt !

Galgenkampsweg 12A
7942 HD, Meppel

Telefoon: 0522-474560

Website: http://www.dusdoen.nu
Email: contact@dusdoen.nu

DusDoen is VCU en SNA gecertificeerd.