Wij zouden op kunstgras spelen, maar Arjan Zomerdijk was het hoofdveld zo sfeervol aan het inrichten dat we de wedstrijd maar naar het hoofdveld hebben geplaatst. Mocht er gescoord worden dan ging de muziek spelen, echt super!! Tristan was op vakantie, dus Hidde ging in de spits spelen.
Rouveen begon goed aan de wedstrijd en tikte na 5 minuten de 0-1 binnen. Maar onze goalgetter Hidde knalde 2 minuten hierna de 1-1 binnen. Toch kwam Rouveen weer langszij en konden we opnieuw beginnen met opbouwen. 1-2. MSC trapt af, Stefan tikkie naar Remco, Remco naar Roy en die knalde 2 seconden later vanaf ene meter of 20 de 2-2 binnen. Net voor rust bracht Remco na een mooie slalom de 3-2 binnen. Ruststand 3-2.
Na de rust begonnen we lekker te voetballen, na een prima fase, met mooi samenspel liepen we uit tot 5-2. 1 keer Stefan en 1 keer weer Hidde. Rouveen bracht de stand weer terug naar 5-3.
Maar de eindstand op het bord was 7-3, weer een prima goal van Stefan en een mooie goal van Hidde met zijn rechterbeen. Even nog penalties nemen en natuurlijk de kampioenswedstrijd bekijken van de C1. Gefeliciteerd C1, namens de gehele selectie van de E1.