Dus scoren kunnen ze, de mannen uit Hoogeveen. Mooi veldje, prachtig kunstgras, een echt pupillenveldje. We begonnen goed aan de wedstrijd, mooi samenspel, veld goed breed gehouden. De druk was er richting het doel van HZVV. Toch kwamen ze af en toe goed uit en uit 1 counter knalde de mid-mid van HZVV de bal snoeihard achter Jurre in het netje. 1-0.
Maar de koppies gingen niet hangen en het was wachten op de 1-1. Na een prima een-twee van Roy en Hidde, kwam Hidde net te kort om de 1-1 in te tikken. De kleine maar prima doelman zat er weer net aan. Volgende aanval, Tristan was net iets sneller dan de laatste man bij de bal, die schopte Tristan onderuit. De scheids kon niet anders dan een penalty geven.
Thomas ging er achter staan, maar helaas ging de bal over het doel. Balen. Ruststand 1-0.
Gewoon doorgaan mannen, de goal komt er wel. Die kwam na 2 minuten voetbal, maar wel aan de verkeerde kant 2-0. Maar MSC geloofde er wel in en pakte het prima op. Tristan werd aan de zijkant weggestuurd, haalde om en daar stond Remco prima vrij en lobte de bal over de uitlopende keeper. 2-1. De druk werd opgevoerd, een aantal corners volgde. Bij de 3e corner was het Thomas die de bal in knalde bij de 2e paal 2-2. HZVV kwam er niet vaak meer uit en MSC had het betere van het spel. Met een nog een paar minuten te spelen ging helaas uit een counter de 3-2 erin. Verdiend? Nee vonden de supporters niet, maar helaas uit de beker.
Natuurlijk waren de mannen teleurgesteld, maar even bij elkaar geroepen en met zijn allen de supporters bedankt. Applaus volgde, hard geknokt maar helaas niet verder naar de volgende ronde. Dus niet naar AV Emmen of Harkemase Boys. Jammer !