Kai Ilan Nahar is geboren op 15 april 2003 en woont aan de Hercules Segherslaan in Meppel. Het lievelingseten van deze voetballer is aardappels met rode bieten en daarbij drinkt hij het liefst water .
Andere hobby’s van hem zijn tennis en MEISJES !!! Obs Sprinkels is zijn dagelijkse onderkomen tijdens werkdagen. Dan maakt hij deel uit van de oergezellige groep 7B. Hij speelt al 6 jaar bij MSC en de hele familie is MSC. De familie Hogenkamp, dat zijn zijn neefjes en die voetballen ook bij de club.

De trainers van het huidige E1 zijn Arjan Bosschaart en Michiel Gelmers en…. hij vindt dit een topduo. Kaj van Duren is zijn favoriete speler van MSC en mocht Kai Ilan Nahar het ooit nog schoppen tot Eredivisie club-speler, dan wil hij graag voetballen bij AJAX. Komen er dan aanbiedingen uit het buitenland, dan zou hij kiezen voor een club als BARCA. Dat Fischer zijn favoriete speler uit de eredivisie is en dat hij graag zou willen trainen met het eerste, wil hij op de valreep nog even kwijt aan de MSC-interviewer.

Julian Xander Bosschaart is geboren op 31 januari 2004 en woont in Meppel. Hij bezoekt het Kompas, waar hij in groep 6 de boel behoorlijk op stelten weet te zetten. Hij geeft aan dat René de leider van E1 is en zeker niet vergeten mag worden. Hij is, naast Arjan (zijn vader) en Michiel, de drijvende kracht achter het team. Hij speelt inmiddels vijf jaar bij ons kluppie en weet haarfijn uit te leggen hoe zijn carrière is verlopen. Via F6, F5, F1 en E3 is hij in het E1 terecht gekomen en vindt MSC een leuke club. Arnold Otten is zijn favoriete speler van MSC en later zou Julian graag in Ajax of Bayern München willen voetballen. Vrienden worden met Messi lijkt hem wel wat, tenminste….. als Messi óók van pizza en cola houdt. Hij heeft, naast voetbal, geen andere hobby’s. Veel van zijn vrienden voetballen bij de Meppeler Sport Club en om bij hen te zijn, blijft er weinig tijd over voor andere dingen.

Onder begeleiding van coördinator Wim van Keulen – en op de voet gevolgd door fotograaf Ron Wielhouwer – deed ons E1 mee aan de warming up en zwaaiden ze, samen met MSC1 en de spelers van RKHVV, richting de toeschouwers. Daarnaast werd een teamfoto gemaakt, maakte men vrienden met de scheidsrechter van dienst en werd er gestreden voor de penaltybokaal. Hieronder ziet u enkele beelden die geschoten zijn tijdens dit zondagse spektakel.