De mannen hebben er zin in en gaan direct na het eerste fluitsignaal vol in de aanval en zetten de verdediging van Drenthina onder druk en na 3 minuten was het al raak,Michael gaat goed door op de linkerkant en schiet hard op het vijandige doel,de keeper moet los laten en Hayo jr. kan de bal eenvoudig binnen tikken 1-0.het positiespel van Msc is uitstekend en Drenthina kan niets anders doen dan achter de bal aanrennen zonder ook maar 1 keer in de buurt van onze keeper te komen.de kansen voor Msc zijn talrijk en in de 13e minuut komt de E1 op 2-0 door een hard schot van Michael na een corner van Hayo jr. nog geen minuut later kwam Msc op 3-0 door een prachtig schot van Lotfi na een corner van Lévay.
De middenvelders en verdedigers sloten ieder keer goed aan en het was Jesse die in de 20e minuut een prachtige aanval bekroond met een mooi doelpunt 4-0 en uit een strakke combinatie tussen Jesse,Dave kon Lotfi de 5-0 binnen tikken in de 21e minuut.
Drenthina kon in de eerste helft iets terug doen door in de 24e minuut de 5-1 te maken door een kopbal.
De 2e helft zou een kopie worden van de eerste helft en na de aftrap lag de bal binnen een minuut achter de keeper van Drenthina na een prachtige steekpass van Jesse kon Lévay beheerst de bal langs de doelman schieten en de 6-1 was een feit.In de 31e minuut was het weer de beurt aan Drenthina om iets terug te doen en schoten de 2-6 binnen.
Het leek of Drenthina terug kon komen in de wedstrijd maar daar dachten de mannen van Msc anders over en gingen andermaal in de aanval en de 7-2 was een kopie van de 6-2 weer een prachtige bal van Jesse op Lévay die andermaal de keeper de bal uit het net liet halen.
De mouwen werden nogmaals opgestroopt en Hayo jr. kon de 8-2 maken in de 41e minuut na een mooie pass van Lévay.Nog geen 60 seconden later lag de bal voor de negende keer in het netje bij de tegenstander door een snoei hard schot van Djermo 9-2 en het slot akkoord was ook voor Djermo door bekeken de 10-2 te maken in de slotminuut.
De toeschouwers waren de kou vergeten en hadden een prachtige pot voetbal gezien waar het plezier van afdroop en de mannen voor elkaar door het vuur gingen,en hebben laten zien dat ze van iedere tegenstander in de hoofdklasse kunnen winnen.