Om 11.15 werd door Oldemarkt afgetrapt. Het spel is aanvankelijk toch wat afwachtend en te voorzichtig. De duels werden wel aangegaan, maar nog niet met overtuiging. Ondanks dat is er een veldoverwicht voor MSC en laten de spelers de bal in hun eigen gelederen rond gaan. De beste kansen zijn in de eerste tien minuten echter voor Oldemarkt. Een schot gaat maar net voorlangs, bij een counter moet Jarne reddend optreden en helpt de paal eveneens een handje. In de 15e minuut wordt de score toch geopend door MSC. Lars stoomt op langs de zijkant van het veld en haalt verwoestend uit. Zijn bal eindigt op de paal. De rebound is voor Stan. Uiterst koel legt hij de bal in de goal. 1 – 0. MSC blijft het betere van het spel houden en is duidelijk de bovenliggende partij. In de 22ste minuut wordt het veldoverwicht verder in doelpunten vertaald. Een mooi opgezette aanval wordt onreglementair gestopt. De vrije bal wordt door Lars hoog en hard en de goal geschoten 2 – 0. Dit is tevens de ruststand. In de pauze krijgen de spelers een bekertje limonade en de aanwijzing om “je lichaam te gebruiken”. De diepgang hiervan in dit digitale tijdperk is immens. Immers deze groep jongens begeeft zich door de week regelmatig in een virtuele wereld. De tweede helft werd om 11.50 uur gestart. MSC mocht aftrappen en was vervolgens nog zo met het hoofd bij de pauze dat er binnen een minuut opnieuw afgetrapt mocht worden. De stand was toen wel 2 – 1 geworden. De spanning was terug in de wedstrijd. Hoe zouden de spelers hiermee omgaan. En wat een opsteker voor Oldemarkt. De supporters waren er niet gerust op en begonnen nog fanatieker de spelers aan te moedigen. Dat hielp, want nauwelijks drie minuten na de aansluitingstreffer scoorde MSC. Belmin probeerde met een afstandschot de keeper te passeren. In eerste instantie keerde deze het schot nog. De bal kwam bij Maarten die beheerst voorgaf op Robbert. Laatstgenoemde wist koppend te scoren: 3 – 1. Het spel van MSC werd onverzorgder en medespelers werden minder bereikt. Dat leidde regelmatig tot onnodig balverlies en daardoor weer mogelijkheden voor Oldemarkt. Wisse, Lars en Kees maakten weer vele kilometers om de tegenstanders af te stoppen. Maarten en Belmin zochten voorin steeds de ruimte op, zodat de middenvelders Stan, Patrick en Robbert die konden benutten. Halverwege de tweede helft gaf Maarten een splijtende pass op Patrick. Zijn keiharde schot verdween hoog in het dak van het doel: 4 – 1. Enkele minuten later volgde een prachtige goal van Oldemarkt. Vanaf de zijkant werd mooi voorgezet. Voor de goal mocht de spits van Oldemarkt ongehinderd intikken: 4 – 2. Het spel ging op en neer en beide ploegen kregen nog mogelijkheden. Gelukkig was het MSC die als eerste wist te scoren en zo de voorsprong weer groter maakte: 5 – 2. Wisse bereikte Stan. Deze startte een individuele actie en wist te scoren. Oldemarkt wist nog één keer te scoren en zo werd de eindstand 5 – 3 in het voordeel van MSC E2.
Opnieuw een overwinning en de strijd voor de bovenste plaats is nog helemaal open.