Na een lange zaalperiode stond E2 weer daar waar ze zich het lekkerst voelen, op het gras. Kunstgras weliswaar, maar we mochten weer. Ondanks afwezigheid van supercoach Eric begonnen we weer ongelofelijk gedreven. Perfecte bal-aanname, goed positiespel. Snel vloog de bal over het veld en vervolgens in het net, aanvallers werden snel gevonden waarna het doel. Prachtige doelpunten vielen reeds in de eerste 10 minuten; 4-0 stonden we al voor. Siard, Sabir, Jilles en Tommie wisten na snel tikkie-tak-werk de bal snoeihard het net te laten raken. Superassists van Finn en Gert-Jan gecombineerd met sterk verdedigend werk en wederom een foutloze keeper Kyan zorgden voor een lastige pot voor Alcides. Een vrije trap van zo’n 20 meter van Siemen maakte de stand 5-0 bij rust.
Na rust was de pijp leeg. Twee doelpunten tegen en nog een prachtig doelpunt van Sven vanuit een onmogelijke hoek zette de eindstand op 6-2. een goed begin van het voorjaarsseizoen, helemaal tegen onze geel-zwarte vrienden…
A.s. donderdag speelt MSC E2 een oefenpot tegen MSC E1. Aanvang 18:15 op Ezinge.
DoR1 DoR2 DoR3 DoR4 DoR5 DoR6 DoR7 DoR8 DoR9 DoR10 DoR11 DoR12 DoR13 DoR14 DoR15 DoR16 DoR17