In De Wijk was WIJC E2 de tegenstander, de thuiswedstrijd hadden we met 2-0 gewonnen en hat zou weer niet gemakkelijk worden was de verwachting.Met een volledige selectie (drie wissels !) werd om 11.00 uur afgetrapt en de jongens hadden van de les vorige week geleerd. Gelijk vanaf het begin werd druk gezet echter WIJC gaf goed partij. De strijd speelde zich dan ook hoofdzakelijk af op het middenveld waarbij MSC meer balbezit had. Maar MSC speelde slordig en onrustig, het leek wel of ze een beetje bang en zenuwachtig waren. Toch wist MSC op voorsprong te komen want het was Stefan die prachtig de keeper omspeelde en de bal in het lege doel schoof : 0-1. Verder gebeurde er voor rust, op een paar hoekschoppen na, niet veel. De coaches gaven in de rust aan rustiger aan de bal te zijn en nog meer te combineren, dan zou het vandaag goed komen. Dit was niet tegen dovenmansoren gezegd want direct in de 2e helft was het Job die na een mooie aanval de 0-2 aantekende. Bij WIJC gingen de koppies hangen en MSC maakte hier, vooral door 1 persoon goed gebruik van. Willem van der Steeg was namelijk helemaal los en wist binnen een paar minuten een rasechte hattrick te scoren. De stand werd dus 0-5 en Willem werd vlak voor tijd beloond met een echte publiekswissel ! Onze spits Menno, die de laatste tijd veel moeite had met scoren, pikte ook nog zijn doelpuntje mee en zo werd de eindstand bepaald op 0-6.

De opluchting en blijdschap was groot, gelukkig kunnen we nog steeds doelpunten maken !

De spelers bedankten de supporters op dezelfde manier als bij het betaalde voetbal en zo kwam een einde aan een mooie ochtend, mede door het prachtige weer.

Omdat Ruinerwold en Meppel beiden verloren, doet MSC weer helemaal mee. Samen met Steenwijker Boys E1 gaat het kampioenschap tussen deze 4 teams. Het is dus reuze spannenden zaterdag spelen we de topper thuis tegen FC Meppel E3, aanvang 11.15 uur !