Reeds om 09.00 uur werd er afgetrapt en aangezien Meppel wat bezettingsproblemen had, speelden we 7 tegen 7 en dus hadden we 3 wissels. Dat dit meestal ons spel niet ten goede komt, bleek ook in deze wedstrijd. Aan de inzet lag het wederom niet maar het goede spel met de vloeiende aanvallen tegen Ruinerwold waren nu niet te zien. Daarvoor speelden we te slordig waardoor er veel balverlies ontstond. Toch kwamen we halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Menno stond weer eens op de goede plek en faalde ditmaal niet. Helaas hielden we deze voorsprong niet lang vast want na een verdedigingsfout scoorde FC Meppel de gelijkmaker. Met een 1-1 stand gingen we de rust in. In de rust wees de trainer op de onnauwkeurigheid. Als dit terug kwam in het spel, zouden we winnen ! Inderdaad speelden we de 2e helft aanzienlijk beter maar na de 2-1 (wederom Menno) sloop de onrust in het team. MSC hinkte duidelijk op 2 gedachten, moeten we nu doordrukken of verdedigen we de voorsprong…. Het spel golfde heen en weer en werd het een spannende wedstrijd. Zo raakten beide teams nog lat en paal maar gelukkig, de stand bleef ongewijzigd. Na het fluitsignaal van de prima scheidsrechter vlogen de jongens elkaar in de armen en ontspon een heuse vreugdedans (zie foto). Het leek wel of MSC kampioen was geworden maar jongens, daar moeten nog wel 7 wedstrijden voor gewonnen worden !

Donderdagavond speelt E3 om 18.30 uur thuis tegen Steenwijker Boys E1, komt dat zien !!!