Als klap op de vuurpijl bleek binnen vijf minuten al dat defensieve steunpilaren Mads en Peter echt niet fit genoeg waren om te spelen. Zonder wissels tegen dit sterke team dat ook nog eens bijna helemaal uit tweedejaars E-spelers bestaat. Dat zou een hele uitdaging worden.
Maar de overgebleven 7 tijgers stroopten hun mouwen op en gingen de strijd met Steenwijkerwold E1 aan. Als nog nooit tevoren stond er vandaag een echt team. Voorhoede, middenveld en verdediging waren vandaag echt één. Als een blok werd er verdedigd en aangevallen. Niemand verzaakte, iedereen werkte keihard en voetbalde goed. Het was een waar lust voor het oog.
Steenwijkerwold E1 kwam nog wel met 2-0 voor, maar toen ging het lopen bij MSC E3. Stue stond als een tijger te keepen en achterin speelden Jason en Kai een prima match. Op het middenveld waren Luca en Julian fysiek dan wel de mindere, maar met 110% inzet gecombineerd met een goede techniek waren ze hun tegenstanders vaak de baas. Hidde en Jeen waren niet alleen een plaag voor hun verdedigers. Ze verdedigden ook nog eens erg goed mee. Bij rust was de 2-0 achterstand omgebogen in een 2-4 voorsprong. Kort na rust werd het zelf 2-5. Steenwijkerwold E1 zette toen nog extra aan. Vijf minuten voor tijd scoorden ze de 5-5 gelijkmaker. MSC E3 richtte zich echter weer op. Met een uiterste krachtsinspanning werd uit een vlijmscherpe counter de 5-6 gescoord en vlak voor tijd werd het zowaar nog 5-7.
MSC E3 heeft vandaag een echte topprestatie geleverd, met één grote uitblinker, te weten: HET HELE TEAM. Geweldig gespeeld mannen!! Volgende week wacht De Blesse E1. Hopelijk zijn Mads en Peter dan ook weer 100% fit.