Dat vond SVN E1 kennelijk wel genoeg en ze schakelden een tandje bij. SVN E1 werd daarbij geholpen door MSC E3. De rust aan de bal die de mannen in het eerste kwartier hadden laten zien, was op eens weg.  Met als gevolg dat het MSC-balbezit van veel te korte duur was en SNV E1 kans na kans uit wist te spelen. Gelukkig was Stue weer in topvorm en was de verdediging scherp. Toch scoorde SVN E1 voor de rust nog twee keer.
In de tweede helft bleef MSC E3 veel te gehaast en te slordig spelen. Als het lukte om de rust te bewaren en de bal rond te spelen dan werd het ook gelijk gevaarlijk. Jammer genoeg gebeurde dat te weinig. SVN’69 E1 bleef gevaarlijk en het duurde dan ook niet lang of de gelijkmaker lag in het net. Na de gelijkmaker bleef het spel op en neer golven. Gelukkig waren wij net wat scherper in de afronding, wat leidde tot nog eens drie goals. SVN had pech (prachtig schot op de lat) en vonden Stue  en Peter (bal van de lijn gehaald) op hun weg. Toch wist SVN E1 nog één keer te scoren, waardoor de eindstand uiteindelijk 4-6 werd.
Een zwaar bevochten overwinning in de laatste oefenwedstrijd voor MSC E3. Volgende week starten de wedstrijden om het “echie”. De competitie begint het een wedstrijd tegen HJC E1. De mannen uit Haulerwijk komen naar Ezinge. HJC is voor ons allemaal een onbekende tegenstander, maar hun bekeruitslagen liegen er niet om. Het wordt vast weer aanpoten voor MSC E3, maar de mannen hebben er nu al zin in.