Voor ons stond alleen het behoud van de derde plaats op het spel. Met Maaike en Nynke uit

E4 in de basis (wij waren dus wel “gemengd”) kreeg de ploeg de opdracht lekker vrijuit te

voetballen en vooral zo te combineren als we de laatste weken (ver-)gewend waren.Het viel echter letterlijk totaal in het water…. Toen we aankwamen begon het te druppelen maar toen we omgekleed waren ging het steeds harder regenen. Onze trouwe supporters hadden het dan ook aanzienlijk beter voor elkaar dan de spelers en begeleiders want zij konden de wedstrijd op afstand vanuit de verwarmde kantine bekijken. Over de wedstrijd kan ik heel kort zijn, we kregen zogezegd geen poot aan de grond. DVSV was niet alleen fysiek veel sterker maar vooral als team. Ons team probeerde het wel en verdient ook een compliment voor de spelopvatting. Want in plaats de bal gewoon naar voren te rammen, werden toch de combinaties gezocht. Tegen DVSV, waarbij sommige spelers dus 3 jaar ouder waren, ging het gewoon niet. Zij zaten er bovenop en in de rust keken we dan ook al tegen een 4-0 achterstand aan. Iedereen was inmiddels doorweekt en berekoud en dus werd besloten zonder wissels, en dus 9 tegen 9 te spelen. Dit duurde niet lang want opnieuw werd het blessureleed van MSC E3 vergroot en moest Job uitvallen….

DVSV liep uiteindelijk, mede door een paar geweldige afstandsschoten van die grote jongen achterin, uit naar een 9-0 eindstand en kon daarmee feest gaan vieren.Voor ons restte niets anders dan snel de warme douche op te zoeken en dus rende iedereen gelijk na het eindsignaal naar binnen. 

Uiteindelijk is E3 keurig op een 4e plaats geëindigd. De trainer is vooral trots op het vertoonde spel en het team welke optreedt als een hechte groep, zowel binnen als buiten het veld. Jongens, ga zo door ! Eerst de zaal in en hopelijk kunnen we daarna weer met een volledig fitte selectie een mooie voorjaarscompetitie tegemoet zien.

 

Maaike en Nynke : nogmaals bedankt !

 

De trainer.