Maandagavond was er goed getraind en dat was te zien gedurende de hele wedstrijd.
Helaas blijft Jesse voorlopig afwezig door een gebroken sleutelbeen, en ook Daan zat een beetje in de lappenmand. Vitesse’63 E2 dacht een makkie te hebben na de vorige wedstrijd tegen onze kanjers met 9-1 gewonnen te hebben, maar dat viel tegen. De stand bleef heel lang in de eerste helft op 0-0. Maar Ryan maakte er voor de rust nog een mooie 1-0 van! Na overheerlijke MSC limonade in de rust ging de 2e helft van start. Vitesse’63 E2 scoorde de 1-1. Door een tactische rustbespreking met coach Edwin werd het besprokene waarheid,onze verdedigster in hart en nieren Nynke zou bij een corner de bal toegespeeld krijgen en kunnen scoren met flinke kracht. En dat deed ze!!! De stand werd 2-1. Het publiek stond te trillen op de benen toen de scheidsrechter ,terecht!, een penalty aan Vitesse’63 E2 gaf, maar deze ging er niet in! De eindstand bleef 2-1 voor onze kanjers!
Dames en herenvan E4 het was een topwedstrijd! Nog 2 wedstrijden te gaan en het lijkt erop dat we deze voorjaarscompetitie met een mooie 3e plek gaan afsluiten.