MSC begon goed te voetballen, waarbij het scheelde dat wij eerst “wind mee” hadden. Na 10 minuten wist Nick Bryan de 1-0 te maken. MSC bleef goed voetballen, en na 15 minuten maakte Benjamin de 2-0. MSC kreeg nog wat kansen via Paul, maar tegen het eind van de 1e helft begon WIJC op te komen, en schoot zelfs nog op de paal. Met een 2-0 voorsprong werd de rust gehaald.

Na de rust was het voetballend een ander verhaal. Of het kwam door “wind tegen”, maar WIJC zette MSC zwaar onder druk. Dominique had het lastig, maar hield haar doel schoon. Alex hield veel tegen, en Jitze deed het erg goed, en zat kort op de tegenstander. Aanvoerder Mart kreeg een knietje van de tegenstander en moest er even uit. Hij werd vervangen door Romein. WIJC kreeg de bal er niet in, en daarna was het weer de beurt aan MSC. Devlin kwam via de zijlijn  geregeld over zijn tegenstander heen, en wist dan een voorzet te geven.  Nick schoot ook een paar keer op doel, waar zonder resultaat.
Uit een van de voorzetten van Devlin kwam toch nog de 3-0 tot stand. De bal kwam bij Nick Bryan terecht, en met de buitenkant schoen – een echt zondagsschool – vloog de bal in de kruising, onhoudbaar voor de keeper.

Zowel MSC als WIJC kreeg hierna nog kansen op een doelpunt, maar het bleef bij de 3-0.