We mochten vandaag op kunstgras voetballen, en dat is voor een technische ploeg als MSC E5 een voordeel. Echter bij het intrappen bleek al, dat MSC niet echt “scherp” was.  De trainers probeerden dit nog te kantelen voor aanvang van de wedstrijd, maar dit lukt niet echt. Het was net of E5 teveel ontzag voor de grote heren van Alcides had. Duels werden niet gewonnen, en we liepen achter de feiten aan.  Tot overmaat van ramp raakte aanvoerder Nick de Boer al in de 1e helft geblesseerd en kon niet verder. Toch kreeg MSC wel kansen. De voorhoede met Nick Bryan, Devlin en Mart kreeg mogelijkheden op een doelpunt, maar zij kregen de bal er niet in. Aan de andere kant hadden de verdedigers Jitze, Romein en Alex het knap lastig. Met een 0-0 stand werd de rust bereikt.
Na rust zette Alcides zwaar aan, en het was aan keeper Dominique te danken dat er geen doelpunt viel. Een 2e jaars E-elftal is toch iets anders voetballen, dan de afgelopen weken. Toch gaf het team het niet op, en gaf de conditie de laatste vijf minuten van de 2e helft de doorslag. Alcides was stuk, en wij konden nog voetballen. Paul ging voorop in de strijd en ook Benjamin rende de longen uit zijn lijf. Het had er nog ingezeten de laatste minuten, maar dan was het een gestolen overwinning gebleken. Uiteindelijk bleef het 0-0, en gezien de tegenstand was dat toch een prima uitslag.