Dit was gelijk te merken, want binnen 1 minuut lag de eerste bal er al in, 1-0 voor Wolvega. Dat was wennen, ook aan de zwaarde(re) bal en de grootte van de tegenstander. Toch duurde de schrik niet lang, want in de 3e minuut ging Nick de Boer er met de bal vandoor, en na een solo wist hij de bal onhoudbaar achter de keeper van Wolvega te schieten, 1-1. Vlak hierna wist Romein zich van zijn tegenstander te ontdoen, en met een intikkertje wist hij de 1-2 te maken. Hierna ging het een tijdje gelijk op, waarbij uiteindelijk Wolvega na een kwartiertje de 2-2 wist te maken. Een minuut later was het echter al weer 2-3 voor de “Wit Zwarten” door een doelpunt van wederom Romein. De verdedigers (Jitze, Alec en gelegenheidsrechtback Devlin) hadden het lastig vandaag tegen het stugge Wolvega. Vlak voor rust brak Wolvega uit, en ondanks dapper ingrijpen van Dominique rolde de bal er langzaam in, 3-3. Dat beloofde nog wat voor de 2e helft.

In de 2e helft begon het hard te sneeuwen. Of het hierdoor kwam, is niet duidelijk  maar de 2e helft was van beide partijen minder dan de 1e helft. Vlak na rust kwam MSC op 3-4, doelpunt wederom Romein, maar daarna  was het achteruit voetballen. De voorste linie (Benjamin en Nick Bryan) moesten flink werken om de bal te krijgen. Nick Bryan wist de achterlijn nog te halen, en prima voor te zetten. De keeper van Wolvega liet de bal schieten, maar Devlin was net te laat om de bal in te glijden. Het werd duidelijk dat MSC E5 het lastig zou krijgen om de overwinning over de streep te trekken, want Wolvega gaf het niet op. Ongeveer 10 minuten voor tijd viel de verdiende gelijkmaker. Alec en Jitze konden niet voorkomen dat Wolvega de 4-4 maakte. Hierna was het nog even spannend, maar uiteindelijk bleef het bij 4-4.  Dominique verrichte nog enkele goede reddingen.

Dankzij een gelegenheidsfotograaf (dank Hajo v/d Helm SR) hierbij nog enkele foto’s.