Olympia A1 had al twee oefenwedstrijden in de benen en MSC-Antaris A1 alleen nog maar anderhalve week training. MSC A1 trad vanmiddag aan met de nieuwelingen Niels Besuiyen (FC Meppel) en Aanaa Ahmed (Alcides). De van Alcides op het oude, vertrouwde nest teruggekeerde Michael Boland bleef wegens een schorsing nog aan de kant.

Binnen een kwartier had MSC al een 2- voorsprong genomen door twee treffers van Kor v.d. Meulen. De eerste na een goed lopende aanval over rechts en de tweede na een verre uittrap van keeper Kamminga.

MSC A1 was heer en meester de 1e helft, maar kon dit niet uitdrukken in meer doelpunten. De 2e helft het zelfde beeld een oppermachtig MSC A1 dat via combinatie voetbal openingen probeerde te creëren in de verdediging van Olympia. Het was Merlijn die een afvallende bal afstrafte en de 3-0 scoorde. De 4-0, 5-0 en de 6-0 werden achtereenvolgens gescoord door Rene, Ruben en Kor. Tegen het einde van de wedstrijd sloeg de vermoeidheid toe waardoor het spel slordiger werd. Trainer Marco de Grip paste nog een aantal wissels toe om wat meer energie in het team te krijgen en zo een goed beeld te krijgen van iedereen.

Vandaag een goede uitslag, MSC A1 probeerde opbouwend te voetballen van achteruit, maar er is nog veel werk te doen, opvallend is de gretigheid binnen het team om er een mooi seizoen van te maken in de hoofdklasse.