Hoe anders was het met de coach. Deze had naar een fantastische classic night in de Lord Nelson zijn hoofd er nog niet helemaal bij. Gelukkig was daar zoals gewoonlijk leider Richard Bijl die de meeste taken van hem overnam. Een wedstrijd werd het nooit vanaf het begin was duidelijk dat MSC deze wedstrijd ging winnen alleen met hoeveel. Het werd uiteindelijk 13-0 ,een uitstekend resultaat ,waardoor MSC nu bij de top drie staat.

DSC00385Het mooie om te zien is hoe hecht de band word tussen de spelers ,als het nu gaat om passen ,verdedigen, ballen afpakken ,scoren ,iedereen doet mee het word een echt team. Ook de ouders beginnen al op een fanatieke supporters aanhang te lijken alleen de liederen moeten nog wat beter ingestudeerd worden. De doelpuntenmakers Thomas 5     Daan 2    Yvan 2    Ole 2     Wout en Roy 1.

DSC00367Dan nog even de mooiste actie, dit was geen doelpunt of een mooie steekpass, nee dit was een actie van Delano Jonker die het hoog tijd vond dat de oefeningen van de training maar eens in praktijk uitgevoerd moesten worden. Met een prachtig perfect uitgevoerde schaarbeweging stuurde hij zijn tegenstander het Vledderbos in en kreeg het publiek op de banken. Volgende week een thuiswedstrijd tegen FC Meppel voor de beker aanvang 10.15 Wij rekenen weer op jullie steun.

De foto’s zijn gemaakt door Enrico Van Goor