Na het zure verlies in Ter Apel heeft MSC A1 zaterdag eenvoudig gewonnen van SVBO A1 in een matige wedstrijd werd het 3-0 voor MSC A1.

SVBO kon de 1e helft nog wel aardig mee voetballen met MSC, maar al gauw bleek dat MSC over meer kwaliteit beschikt dan SVBO, en het was dan ook na 10 min dat Sebastiaan Berkenbosch na een diepe pass van Arjan Mulder de 1-0 kon scoren.

Bij balbezit van SVBO schoof hun nr 10 gelijkdoor naar de aanval waarbij het soms toch oppassen was voor de verdedigers van MSC, maar werd het dan gevaarlijk dan stond daar altijd de betrouwbare keeper Ewout Knol een schaarse kans van SVBO in de weg.

Na een klein half uur was het Tim Veenema die na een corner de bal snoeihard achter de keeper van SVBO kopte 2-0 een uitgelezen mogelijkheid zou je zeggen om door te drukken  maar MSC begon wat slordiger te voetballen.

De 2e helft meer balbezit voor SVBO, omdat MSC het blijkbaar wel goed vond zo, en dat resulteerde in slechte passes, achteruit voetballen ipv vooruit denken en de concentratie verslapte enorm. MSC had geluk dat SVBO totaal geen antwoord had op de gemakzuchtige instelling van het team.

Toch na 20 min in de 2e helft kon Roy Knipmeijer na een snelle counter de 3-0 scoren de wedstrijd was daardoor gespeeld, zes punten uit 3 wedstrijden is goed, maar het team zal volgende week tegen sc Erica uit een ander vaatje moeten tappen en zorgen dat ze geconcentreerd blijven voetballen, maar daar zullen Johnny Tanalepy en Arjan Boschaart ze deze week op de training wel op wijzen.

 

J.M.