De opstelling zag er als volgt uit: Bryan in de goal, Sven en Niek in de achterhoede en Daan, Yves en Belmin op het middenveld. Stefan begon de eerste minuten in de spitspositie. Menno en Koen begonnen op de bank, om later in te vallen op het middenveld (Menno) en Koen in de spits.

De anders defensief ingestelde Koen voelde zich als een vis in het water in de voorhoede. Er werd voorin goed samengespeeld en dit resulteerde al gauw in een voorsprong. Op aangeven van een buitenspeler scoorde de van achteruit opgekomen Niek de eerste treffer. Op enig moment speelde Koen zichzelf vrij en haalde uit maar de bal belandde tegen de paal. Even later zorgde Belmin voor de 0 – 2 en bracht Menno de ruststand op 0 – 3.

In de eerste minuten na de rust kwam Wolvega sterk terug. Bryan keepte voortreffelijk maar kon een tegentreffer niet voorkomen (1 – 3). Wolvega was nog een paar keer gevaarlijk met een aantal corners, maar gelukkig voor MSC bleef een tweede tegentreffer uit. De resterende 20 minuten van de tweede helft waren weer voor MSC. De mannen van MSC pingelden veel te veel met de bal waardoor zij de snelheid uit het spel haalden. Desondanks zorgde de linksbenige Yves met zijn rechter voor de 1 – 4.

Waar de meeste jongens moeite hadden hun positie te houden, speelde Sven een prima wedstrijd in de defensie. Ook Daan – ingekomen voor Niek (verdediging) – speelde achterin heel gedecideerd.

De eindstand werd bepaald op 1 – 4.

Al met al een verdiende overwinning voor MSC! Volgende week spelen wij om 11.15 uur thuis tegen SVN E1.