Gelijk vanaf de aftrap was Olde Veste de betere ploeg. In de 3e min volgt er  al een eerste schot op doel bij Roos. Msc komt wat moeilijk op gang en de meiden hebben moeite om de bal in de ploeg te houden. Na 8 minuten krijgen we een vrije trap die helaas niks op levert, het schot van Marrit wat daarna volgt wordt jammer genoeg geblokt door een verdedigster. Olde Veste komt een aantal malen gevaarlijk voor ons doel. In de 13e min krijgen ze zelfs een vrije trap mee na duwen van Anna maar die levert gelukkig niets op. In die zelfde 13e min. krijgt Msc ook nog een vrije trap  maar die belandt jammer genoeg in de handen van hun keepster. In de 22e min. komt Olde Veste op voorsprong. Hun spits komt op de achterlijn aan de bal, speelt een verdedigster van Msc uit waarna ze de bal in de korte hoek schuift. 0-1 Is het resultaat. In de 23e minuut is het gelijk weer raak voor Olde Veste en wel door een afstandsschot die er zomaar in vliegt(0-2). Na 27 minuten komt Msc nog goed weg wanneer een schot via de binnenkant paal weer in het veld komt. De meiden van Msc komen er maar zelden uit en als ze er uit komen staat de verdediging van de tegenstander sterk en vallen de meiden van Msc ten prooi aan die zelfde verdediging. In de 32e min. krijgt een speelsters van Olde Veste alle ruimte en kan ze van buiten de 16 uithalen. Deze bal is kansloos voor keepster Roos(0-3). Aan het einde van de 2e helft krijgt Msc nog een goeie kans om de aansluitings treffer te maken. Na een aanval van Nienke en Anna wordt de bal op Irene gespeeld. Jammer genoeg wordt het goede schot door hun keepster gered. Na de thee pauze beginnen we vol goede moed aan de 2e helft maar we zijn nog niet wakker. Olde Veste mag in de 46e min aanleggen voor de 0-4 maar hun spits presteert het om de bal er naast te schieten. Na zo 10 min spelen gespeeld te hebben in de tweede helft wordt het toch 0-4. In de 2e helft loopt het beter als de eerste drie kwartier maar het lukt niet om een doelpunt te maken. Keepster Roos heeft een drukke middag, zo redt ze een prima schot van Olde Veste. Gelijk daar op nog een schot als Jessica de bal bijna in eigen doel schiet. De corner die daar op volgt wordt kort genomen, de bal wordt in de 16 geschoten en komt onverwacht tegen de hand van Nienke aan. De scheidsrechter is  van mening dat, dit een penalty waard is en de bal gaat op de stip. Hun speelster faalt  niet en de sterk keepende Roos is wederom kansloos(0-5). Met nog een kwartier te spelen blijven we toch proberen aanvallend te voetballen en het zijn eigenlijk onze beste 15 minuten van de wedstrijd. Zo gaat een schot van Liza maar net naast. Nicole redt daarna de eer voor het team, met een handige beweging weet zij zich vrij te spelen en via de binnen kant paal rolt de bal hun doel in(1-5). Ellenoor wordt kort daarna de diepte ingestuurd maar de bal is jammer genoeg net te hard en hun keepster kan deze makkelijk pakken. Ook Marrit krijgt vervolgens nog een dikke kans op 2-5 maar oog in oog met de keepster van Olde Veste verliest ze het duel. In de laatste minuten volgt er nog een corner voor ons en Irene weet daar uit te scoren. Het doelpunt wordt echter afgekeurd wegens hands van Nicole. Gelijk  daarna klinkt het eindsignaal. Volgende week spelen we weer thuis. Pesse zal dan de tegenstander zijn. Als de Meiden het spel van de laatste 15 minuten vast weten te houden dan is er geen man(vrouw) overboord.