De nummers 2 en 3 speelden tegen elkaar en dus had de trainer een tactisch foefje bedacht. In de kleedkamer bleken de jongens niet echt met de wedstrijd bezig te zijn en dus nam hij alle tijd om de jongens scherp te krijgen. Zonder warming up gingen we dus het veld op maar gelukkig, al snel bleek dat de jongens wel degelijk wakker waren en er zin in hadden. Er werd vanaf het begin aan beide kanten fanatiek gestreden waarbij MSC de overhand had. Dit resulteerde dan ook al in de 5e minuut in een doelpunt. Het was de vandaag zeer sterk spelende Willem die de 1-0 scoorde. Het spel golfde vervolgens op en neer. MSC speelde beter en verzorger voetbal maar had ook de handen vol aan de uitbraken van Staphorst. Echter door goed ingrijpen van de achterhoede en keeper Brian kwam Staphorst niet tot scoren. Totdat er vanuit een onnodig weggegeven corner werd ingetikt, 1-1.

Dit was een tegenvaller maar MSC pakte al snel de draad weer op. Er werd goed gecombineerd maar vandaag hadden we toch moeite om bij het doel van de tegenstander te komen. Er waren wel een paar kansen maar gescoord werd er niet. Dit deed Staphorst wel want na een rush van de grote en sterke rechtshalf scoorden zij de 1-2.

MSC ging nu nog feller in de aanval maar net als tegen Steenwijker Boys, de bal wilde er vandaag niet meer in. Paal, lat, net over, het mocht niet baten. Dat Staphorst na een counter zelfs de 1-3 aantekende, was puur voor de statistieken.  

Het was in ieder geval een mooie, spannende wedstrijd alleen had MSC vandaag pech dat de bal er niet in wilde. Het team verdient een groot compliment voor het vertoonde spel en de

getoonde inzet. Jongens, ga zo door !!!!

 

De trainer.

 
 
foto’s Ron Wielhouwer