Gisteren stond Staphorst op het menu. Aan het begin van de eerste helft waren er legio kansen voor MSC maar de bal leek er maar niet in te willen. Diep in de eerste helft schoot Mitchell de meer dan verdiende 1 – 0 binnen. Sporadisch wist Staphorst het doel van MSC te vinden maar dat werd knap schoon gehouden door keeper Rogier. De 2 – 0 viel snel daarna. Een vloeiende combinatie tussen Sander, Kelly en Stijn resulteerde in de fraaie 2 – 0 door laatstgenoemde. En voor de rust werd zelfs de 3 – 0 binnengetikt door Stijn. Een comfortabele ruststand. Staphorst had zich echter nog niet bij een nederlaag neergelegd en ging opportunistisch van start. Jacky, Sabine, Kirsten en Marit buffelden in de verdediging  en Rogier wist enkele prachtige reddingen te verrichten echter de 3 – 1 hing in de lucht en viel dan ook. D4 bleef echter goed bij de les, er werd geknokt en gevochten voor elke bal en dat resulteerde weer in enkele kansen. Vlak voor tijd bekroonde Stijn een goede wedstrijd van D4 met een werkelijk fenomenale lob over de keeper. Eindstand een dikverdiende 4 – 1.