Het nieuwe D3 heeft afgelopen weken onder leiding van Wim van Keulen en Peter van Cooten zwaar getraind. De eerste twee tegenstanders waren duidelijk te sterk maar ook liet de conditie van de meeste spelers wel een beetje te wensen over, de lange zomervakantie had zijn tol geëist. Gelukkig konden we met de wedstrijd tegen HH97 over bijna fit team beschikken, ook onze nieuwe vaste keeper Tim kon na zijn vinger blessure ook eindelijk onder de laten staan. Van het begin af aan werd er enthousiast gevoetbald; mooie combinaties en sterk verdedigen zorgden ervoor dat de wedstrijd in het begin gelijk opging. Na een mooie pass van Pepijn kon Robin mooi vrij doorlopen en maakte met een droge schot 1-0. Nog voor de rust knalde Loek met een strakke bal de 2-0 binnen. Jammer dat de grensrechter van HH97 de buitenspel regel soms niet helemaal snapte anders was de score in de 1e helft nog hoger geweest.

De 2e helft begon D3 met goede moet; Pepijn schoot subtiel de 3-0 binnen na een mooie rush van Anwar. Daarna kregen de boys, toch weer door een beetje conditie gebrek, het iets moeilijker. Dat het uiteindelijk toch 3-1 werd deed niks af van de vreugde van de overwinning.

Het zal een seizoen worden met twee gezichten; nog twee zware wedstrijden tegen Staphorst D2 en Alcides D2 maar ook nog kansen tegen Pesse en Noorscheschut. We houden jullie op de hoogte!