De coach van vanavond, Marc Holterman, moest in de rust proberen de boel op scherp te houden. Na de rust ging de tegenstander 4-3-3 spelen waardoor het voor de jongens van MSC iets makkelijker voetballen was, althans dat was het beeld. Toch was het SWB dat na 10 min op gelijke hoogte kwam. Een prachtige combinatie over de as van het veld werd afgerond met een even fraai doelpunt. MSC had nauwelijks tijd om de wonden te likken of SWB scoorde met een afstandsschot, rand 16-meter, in de linkerhoek. De keeper zat er nog wel met de vingertoppen aan maar ook niet meer dan dat. Voor het eerst dit seizoen stond de formatie op achterstand, iets wat erg ongebruikelijk voelde. Nu kon de ploeg laten zien dat ze over veerkracht beschikte. Halverwege de tweede helft scoorde de linkermiddenvelder van MSC, die zichzelf knap had vrijgespeeld, met een schot, 2-2. Na zenuwslopende minuten waar beide ploegen aanspraak op de winst hadden kunnen maken werd er niet gescoord en was 2-2 de terechte einduitslag.