Het is altijd even slikken als je niet de mindere bent maar toch een fors verlies moet incasseren. Dit gebeurde zaterdagavond tussen MSC 2 en Achilles uit Assen.

Dit tweede team had nog geen enkele wedstrijd verloren en kreeg nu een tegenstander die ook nog geen wedstrijd verloren had.

MSC startte erg sterk. Met verzorgd voetbal gaf de verdediging niets weg en  creëerden we toch enkele kansen. Het was Stefan Koppers die met een prachtig afstandsschot de score opende. Ook in de tweede helft bleven we de bovenliggende partij.

Een te zacht gespeelde terugspeelbal van Rik bracht  keeper Lennard zo in de problemen, dat hij  de aanvaller van Achilles ruw onderuit haalde.

De penalty werd benut en in een keer  was de stand 1 – 1, terwijl juist 2 – 0 een stand zou zijn die de verhoudingen beter weer gaf.

Sinds die tijd konden we niet meer ons dominante spel vertonen .

Een tweede fout in de verdediging werd MSC fataal.  De communicatie tussen keeper en verdediging  bracht Achilles alleen voor de keeper. 1 – 2.

In de laatste minuten werd het ook nog 1 – 3. De wedstrijd was gespeeld en we hebben dit verlies maar te slikken.

Wel een lekkere voetbalavond , waar een frisse partij voetbal op de mat werd gelegd. Een volgende keer beter.