Msc ging steeds meer druk zetten, maar de bal wou er niet in… Rust stand: 1-0 in het voordeel van Msc.

Het fluitsignaal klonk, de 2de helft begon, en Msc ging gelijk fel op de bal met een nieuwe opstelling 4-3-3. Msc was goed bezig, maar het leek wel of dat goal door de goden was beschermd……. Maar toen…… Een prachtig doelpunt van Dennis! Lekker doelpunt Dennis! Werkelijk prachtig; het was 2 tegen 0 .

Niet snel daarna ging Msc weer druk zetten met goeie kansen, Sander had nog een mooie schietkans , maar die was net niet raak. Bram was ook goed in vorm, en die schoot……. Ja! Onderkant lat en over de doellijn! Prachtig doelpunt Bram!

Maar Mitchell was vuil onderuit geschoffeld op z’n enkel , hij moest er zelfs uit. Bas kwam erin, En die was de laatste weken goed in vorm, en zelfs deze wedstrijd haalde alles eruit wat in hem zat.

Bas speelt 1 man….2 man ……..uit…. Hij schoot! Wat een goal! Prachtig doelpunt Bas, zo over de keeper heen!

De dames , Claudia en Marit  waren ook goed bezig , ze gaven goeie passen , helemaal top!  Goed gedaan C4! 3 punten in de pocket , Ook dank aan de heren Kevin, Warner, Bram , Dennis , Cerdy.