MSC begon sterk aan de wedstrijd, we zochten de aanval rustig op. Mooi de zijkanten opgezocht en weer proberen de voortzetting richting onze diepe spits Tristan.Na een kwartier speelde Remco de bal op links, Roy gaf de voorzet en Tristan was er sneller bij als de keeper, tikte de bal voorbij de keeper en schoot de bal perfect in 1-0.FlevoBoys bleef rustig en het tempo ging wat omhoog. MSC kwam onder druk te staan. Jurre keepte weer een prima wedstrijd, Thomas en Gideon hielden zich prima staande.Helaas moest Gideon met 2 nopjes als afdruk in zijn dijbeen naar de kant. Even alles omgooien, maar de ruststand was 1-0.Na rust was het 1e kwartier minuten FlevoBoys die met mooie aanvallen de stand op 1-4 bracht. Maar onze jongens bleven erin geloven, het mooie was dat er vandaag 4 spelers zelf om een wissel vroegen. Even aan de kant bijkomen en weer doorwisselen. 5 minuten later kregen  we een vrije trap te nemen, Remco ging er achter staan en de bal kwam 3 seconden later in de bovenhoek tegen het netje. 2-4. We gingen er in geloven, na een vrije trap kopte Hidde de bal net voorlangs, kregen we nog wat corners te nemen. Maar de stand bleef 2-4. Verdiende overwinning voor de a.s. kampioen, mooie ploeg.

Volgende week gaan we op bezoek bij SC Genemuiden E1, dan moeten we daar de 3 punten maar gaan ophalen.