Mijn naam is Gert-Jan Voorstok en ben geboren in Meppel op 20 juni 2004. Ik ga naar CBS het Kompas en zit in groep 6a.

Mijn team is MSC E3 en de trainers zijn Eddy en Wilfred. Mijn carrière bij msc is begonnen omdat mama mij heeft ingeschreven in het voorjaar van 2011 bij de F10. Via F3 en F1 nu bij de E3. Ik vind voetballen super en msc is een gezellige club. Mijn favoriete speler uit het eerste is Camiel Fidom.

Mijn favoriete clubs zijn Ajax en Bayern München en mijn favoriete speler is Wesley Snijder.

Ook bij msc zijn mijn zusje Hanna bij de ukkies, mijn broertje Willem in de mini divisie en mijn broertje Ruben bij F5.

Later word ik profvoetballer of motor coureur. Het liefst eet ik een patatje met een sapje en naast het voetballen ben ik ook gek op fiets crossen.

 

De andere pupil vulde het volgende in op zijn formulier:

Wat is jouw volledige naam? Siemen Pepijn Hilbers en ben geboren op 6 januari 2004. Ik woon in Meppel en zit op OBS Sprinkels, groep 6a

Ik speel in E3 en Eddy Kok en Wilfred Hilbers zijn mijn trainer en leider en ik speel bij MSC vanaf de Ukkies, F7, F2 tot nu in E3. Hoe of door wie ben jij bij MSC gekomen? Marius heeft mij gevraagd en ik vind het tenue het mooist van de clubs in Meppel. Hij vindt dat MSC ook heel veel organiseert. Op de vraag ‘vind je het voetbal leuk en vind je het leuk bij MSC?’ antwoordde hij: Voetbal vind ik het leukste wat er is, maar ik houd ook van stuntsteppen en skateboarden.

Heb je een favoriete speler bij MSC? was de volgende vraag op het lijstje, waarop Siemen antwoordde: Camiel Fidom, hij is sterk en heeft hetzelfde haar als mij. En ik ben al eerder met hem het veld opgelopen.

Wat is jouw favoriete eredivisie club? FEYENOORD. Wat is jouw favoriete club in het buitenland? Barcelona. Wie is jouw favoriete speler in het betaalde voetbal? Pelle van Feyenoord.

Op de vraag: Heb jij nog familie en/of vrienden die ook bij MSC voetballen? was het antwoord: In mijn team zitten mijn vrienden en veel vriendjes op school spelen bij MSC (maar ook veel bij Alcides).

Later wil hij soldaat en profvoetballer worden en zijn lievelingseten en drinken zijn cola en pannenkoeken. Een andere hobby van hem is nerfen; schieten met schuimrubber pijltjes in hele grote geweren.

 

Siemen won de voorronde van de penalty bokaal, waarna hij en zijn teamleden op de foto mochten met de reservekeeper van ons eerste. Hieronder een fotoverslag van een spannende middag…….