1. Wessel de Wit

2. Senna Sikkema

3. Dani Kluiter

4. Seger Lok

5. Nina van Leuveren

6. Merijn Heidema

7. Sem Jonker

8. Lex de Rijber

 

Wessel de Wit (de keeper, met blauw shirt op teamfoto) werd op 15 mei 2005 geboren. Hij speelt inmiddels tweeënhalf jaar bij MSC en vindt het erg leuk. Zijn favoriete clubs zijn PSV en FC Barcelona. Later wil hij prof voetballer (keeper) of dokter worden, maar houdt zich nu meer bezig met Fristi en patat.

Hij vermaakt zich prima bij MSC, maar voegt (als kritische noot) er het volgende aan toe: “Ben tevreden met de dingen die georganiseerd worden, misschien een keer in de vakanties een toernooi/penalty bokaal voor de F. Nu mag ik vaak nog niet meedoen en dat vind ik jammer.”

 Senna Sikkema (op teamfoto: staand, eerste van links) is geboren op 23 november 1995 en is door het Ukkie-voetbal en zijn vader bij MSC terecht gekomen. Hij kijkt graag naar de verrichtingen van Marc Holterman, Ajax en Wesley Sneijder.

Eenmaal volwassen ziet hij zich een gigantische vrachtwagen besturen; nu speelt hij graag met LEGO, wat door patat en pannenkoeken vettig aan is gaan voelen in de loop der tijd.

In tegenstelling tot Wessel (Stadskwartier) volgt Senna een opleiding aan de Oosterboerschool.

 

Voordat de stadsderby een aanvang nam, mochten de spelers van F4 warmlopen met ons eerste. Nadat de teamfoto werd gemaakt, mochten de twee pupillen met hun favoriete MSC-speler op de foto.

Iedereen was enorm gespannen, want het publiek stroomde massaal binnen via de toegangspoort (tussen de 2000 en 2500 mensen werden er geteld) en de aanwezigheid van de topspelers van MSC deed de harten sneller kloppen. Monden werden droog en er werd stiekem spanningsurine geloosd in de bosjes langs de snelweg.

De voorronde penalty bokaal werd gewonnen door Seger Lok (vijfde van rechts op de teamfoto, staand), waarna iedereen de keeper (inmiddels in het donker) de hand mocht schudden.

En toen….. was het tijd om naar bed te gaan (om daar tot de ontdekking te komen dat de slaap niet gevat konden worden).

 

RW