Alex Haanstra is geboren op 15 februari 2003, is woonachtig in Meppel en bezoekt vijf maal per week de Oosterboerschool. Hier heeft hij, als leerling, een functie in groep 7.

Zijn trainers (E2) zijn Johann Bryan en Johan Kienstra. De leidster is zijn moeder Linda. Vanaf de Ukkies, dus al zo’n zes jaar, is hij verbonden aan de club. Oorzaak van deze verbintenis zijn een oom, zijn vader en zijn vader.

Namen die hem in vervoering brengen zijn Jos Fidom, Feyenoord en Juventus. Radamal Falcao en Sergio Agüero zijn zijn favoriete spelers in het betaalde voetbal. Naast spaghetti eten en een aarbeiendrankje nuttigen, zijn gamen en nerfen vrijwel dagelijkse bezigheden. Op de vraag wat ‘nerfen’ precies is, antwoord Alex: “Dat is met rubberen pijlen een tegenstander beschieten.”

Later als hij groot is wil hij accountant worden.

 

Benjamin (wie weet zijn achternaam?, want dit stond niet op het vragenformulier ingevuld) is geboren op 26 september 2003, woont in Meppel en zit in groep 6. Inmiddels speelt hij al vier jaar bij onze club en heeft het er prima naar zijn zin. Zijn favoriete speler van MSC is nummer 16.

Zijn hart ligt bij de clubs Galatasaray en Ajax en Thulani Serero is de ‘betaalde speler’ waar hij tegenop kijkt. Hij denkt een profvoetballer te worden, door voor en na de E2-trainingen pizza en sinas te nuttigen.

Zijn wens om op MSC-terrein een tijdelijke of permanente pannakooi te plaatsen, ligt inmiddels als verzoek bij het bestuur.

 

Dominique Dannenberg won het potje penalty schieten en werd door Wim van Keulen en de keeper gefeliciteerd met deze overwinning.