Nieuwe mensen werden verwelkomd, ontmoetingen met oude bekenden vonden plaats, Fransen vierden feest (compleet met polonaise), paraplu’s en andere MSC-artikelen vonden gretig aftrek, teams wilden graag een groepsfoto laten maken, gas voor de BBQ – braadworst en hamburger – was niet aan te slepen en A1 en E1 werden winnaars.

Vrijdag kwamen de mensen uit de diverse landen aan in Meppel en omgeving (er verblijven vele mensen in vakantiepark Westerbergen in Echten). In de loop van zondag en in de ochtend van maandag – na een smaakvol ontbijt in bijvoorbeeld sporthal ’t Vledder – verlieten de ‘Europeanen’ het gezellige Meppel.

De complimenten bleven maar komen; iedereen had het prima naar zijn zin gehad tijdens het toernooi en zaken waren prima geregeld door de organiserende clubs.

Namens de gehele redactie willen we alle vrijwilligers van harte bedanken. Zonder jullie was dit nooit zo’n geslaagd weekend geworden.

Hieronder enkele foto’s, geschoten tijdens de Drenthe Cup. Voor een volledig fotoverslag verwijzen wij u graag naar: https://plus.google.com/u/0/photos/101809991178915515555/albums/6022849687525289745 of http://tiny.cc/bpk6gx (zelfde link, maar dan kleiner).