Het Euro-sportringtoernooi om de Drenthecup is met name organisatorisch bevredigend verlopen. Het weer werkte prima mee (zeker gezien de voorspellingen)waardoor vele jeugdige voetballers en het talrijke publiek in een ontspannen ambiance konden genieten van fraaie en spannende wedstrijden.
Zaterdag hebben zo’n 700 (!)spelers/leiders/trainers etc een succesvol bezoek gebracht aan Giethoorn, inclusief een rondvaart.
MSC-Antaris B1 heeft een prachtige 3e plaats behaald. Een goede prestatie!
Bij de A1 junioren trok SV Frommersbach zich zondag terug vanwege blessures. De ploeg was met 12 man naar Meppel gekomen. Dan ben je inderdaad kwetsbaar in een dergelijk evenement waar toch het lichaam conditioneel eea te verwerken krijgt.

De complimenten overigens voor de organisatie van dit mega-evenement. De aanwezigheid oa van goede scheidsrechters, prima hamburgers en een fantastische kantinebediening (zowel op Ezinge als op de Tussenboerslanden in Nijeveen) maken van dit gebeuren een groot succes!
Het evenement werd zondagavond traditioneel afgesloten met de prijsuitreiking en de BBQ op de Wheem. De Beurs deed goed zaken!

De uitslagen van alle wedstrijden zijn te vinden op www.drenthecup.nl
De resultaten van B2 zijn te vinden onder “B1” en die van D2 onder “D1”.

In het kort de winnaars:
A1:MVV Alcides (1-0 winst op SVN’69)
B1:SV Hoxter
C1:MVV Alcides
C2:Diegem Sport
D1:SV Meppen

foto’s Kees Veelo:
Boven:
Een van de vele penalty’s (deze is bij MSC-SVN D1)

foto’s beneden:
sfeerimpressie,beelden van een wedstrijd van A1 en een traditie:het ruilen van de clubvaantjes (D1);