In de winterstop is het goed eens even achterom te kijken hoe het de teams vergaan is in de najaarscompetitie. Nu is de stand op de ranglijst niet allesbepalend. De omgang van de leiders en trainers met hun team, en vooral het plezier van de spelers is van primair belang.

E1 is hoofdklasser en speelt daardoor een hele competitie. Zij nemen op dit moment de 5e plaats in. Zij doen voor geen team onder. Trainer Jan Padding en leider Marcel Furda hebben hun zaakjes goed voor elkaar.
E2, met als trainer Ruud Swaak, wil graag in de voorjaarscompetitie in de 1e klasse ingedeeld worden. Dit zegt iets over de vooruitgang die de spelers boeken. Uiteindelijk belandden ze op de 5e plaats.
E3 had aanvankelijk een moeilijke start, maar de laatste 5 wedstrijden werden allemaal gewonnen. Trainer Jan Beute kreeg zijn jongens toch nog op de 3e plaats.
Voor E4 was de laatste competitie dag vreselijk spannend. Wanneer ze de laatste (uit)wedstrijd zouden winnen en de koploper zou verliezen dan was het kampioenschap binnen. Er werd inderdaad gewonnen, maar De Weide won ook. Trainer Joost Dijk en leiders Busscher en Van der Veen; prima gedaan!
E5 heeft het niet gemakkelijk gehad. Door het wegvallen (o.a. blessure van Denzel Reinink) van enkele spelers ontstonden er personele problemen. De trainers Ambaar Peero en Jurrien Kwint valt niets te verwijten. Hun trainingen zien er altijd goed uit. Een groot compliment verdient leider Daddy Lolofs die met grote toewijding het team begeleidt.

Het F1 van Marco Schravemade heeft veel 1e-jaars. Lopende de competitie ging het echter in opwaartse lijn. Zo wist het team zelfs Rouveen, de latere kampioen, te verslaan.
Dit F1 belooft veel voor de toekomst.
Kampioen F2 bleef tot de laatste wedstrijd ongeslagen en scoorde net geen 100 doelpunten.
Trainer Eddy de Ridder verraste de spelers op de kampioenschapdag met een voetbal.
Zowel Eddy als Marco volgen op dit moment de trainerscursus TC3-junioren.
F3 eindigde op een verdienstelijke 4e plaats. F3 werd getraind door Karin Beyersbergen en Raymond Boers. Raymond gaat nu samen met Cees Hanemaayer verder.
F4, met nogal wat Ukkies in het team hebben veel bijgeleerd! Er zitten verborgen talenten in dit 7-tal! Voor trainster Michelle Boekweg de taak om deze te ontwikkelen.
Een kampioenschap was er voor F5 weggelegd. Trainer Cees Hanemaayer en de enthousiaste leidsters Liantha van Kampen en Antoinette Feenstra waren debet aan het succes.
Wim van Keulen is de leider (en vooral animator) van ons jongste F-team.
Dit F6 wordt getraind door CIOS-student en speler van ons A-team, Kor van der Meulen.
Winnen en verliezen hielden elkaar goed in balans.
De resultaten van 2 weken zaalvoetbal liegen er niet om.
Het zal mij niet verbazen dat we weer kampioenen kunnen huldigen.

Marius van Dijk
TJC-er E- en F-categorie.