MSC organiseert op zondag 7 juni voor haar jongste jeugd een extra trainingsactiviteit. De kinderen t/m 12 jaar zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een programma waarin er onderling wedstrijdjes worden gespeeld. Maar liefst zo’n 85 kinderen hebben zich hiervoor aangemeld!
Het is fijn dat de coronamaatregelen steeds verder worden versoepeld. MSC probeert haar jeugd zo optimaal mogelijk te faciliteren binnen de kaders die de aangepaste coronaprotocollen bieden. De geldende protocollen worden vanzelfsprekend strikt nageleefd. Zo wordt er bij de wedstrijdjes geen publiek toegelaten en blijven de kleedkamers en douchegelegenheden gesloten.
Ondanks de beperkende maatregelen wordt het op 7 juni een voetbalfeest! Er zijn 11 teams samengesteld en het speelschema omvat twee gedeelten. Zo komen de allerkleinsten in actie van 10.30 tot 12.00 uur en de wat oudere kinderen van 12.30 tot 14.00 uur. Voor de inwendige mens wordt natuurlijk gezorgd en de kinderen worden begeleid door een enthousiast team van vrijwilligers.
Plezier staat bij MSC centraal, ook in deze coronatijden. Met een strakke organisatie is er heel wat mogelijk. Dit voorjaar heeft MSC bijvoorbeeld haar Voetbalacademie weer opgetuigd. Vanwege de coronapandemie kon deze Voetbalacademie helaas geen doorgang vinden, maar het geheel schuift door naar komend seizoen. Houd onze communicatiekanalen in de gaten!