Op papier was het FC Meppel 1 punt uit 3 wedstrijden tegen een ongeslagen MSC F1, maar als het om wedstrijden gaat tussen de locale voetbalclubs kunnen de voetballers altijd ietsjes meer geven, en dat bleek zeker in de 1e helft, FC Meppel was zeker niet de minste van het veld en kon met gevaarlijke aanvallen de achterhoede van MSC vrij lastig maken. Na een minuut of tien met kansjes voor beide teams schoot Michael op het doel waarop Yves attent reageerde en de bal tegen de netten schoot 1 – 0. Aanvallen op aanvallen werden er gepleegd op de defensie van FC Meppel om te proberen de voorsprong groter te maken maar door een zeer snelle uitbraak van FC Meppel werd het 1 – 1. Lang kon FC Meppel niet genieten van het doelpunt want door toedoen van Yves belandde de bal weer tussen de palen 2 – 1, Michael zorgde voor een ruimer ruststand en maakte er 3 – 1 van. Vanaf het fluitsignaal van de tweede helft waren de aanvallen van MSC niet meer te tellen, de één mooier dan de andere, zo scoorde Yves zijn derde van de dag, Marc met een streep in de korte hoek en Koen met een mooi schot net langs de binnenkant van de paal. Zo werd de stand naar 6 – 1 getild. FC Meppel stelde er een paar aanvallen tegenover en door onachtzaamheid van de defensie van MSC stond Jarno oog in oog met een tegenstander die de bal zeer fraai in de verre hoek schoot en de stand op 6 – 2 bracht. Was dit de eindstand, nee want onze verdediger Vincent bepaalde de eindstand op 7 – 2 met zijn eerste doelpunt van het seizoen.