In het najaarscompetitie en tijdens een oefenwedstrijd wist MSC F1 al twee keer nipt van de groenwitte brigade te winnen. Beide keren was MSC beter, maar moest er hard worden gevochten voor de overwinning. Het zou dus een spannende wedstrijd worden zo was de mening onder de meegereisde supporters.
Tactisch goed voorbereid en na een korte maar scherpe warming-up stond MSC F1 klaar voor de aftrap. Direct vanaf de aftrap werd duidelijk dat de mannen in topvorm verkeerden. Binnen één minuut lag de bal in het net van Genemuiden. De dit keer in het oranje gestoken tegenstander had zelf de bal nog niet geraakt en dat zou gedurende de hele wedstrijd ook nauwelijks het geval zijn. MSC bleef Genemuiden op jagen en belangrijker nog zelf heel goed voetballen. Er werd weinig met de bal gelopen. Één actie en de vrije man aanspelen, dat was wat de vele toeschouwers te zien kregen. Goed positiespel, de vrije man zoeken en bij elk balbezit van Genemuiden een fel doorjagend team. Resultaat bij rust: 4-0 voor MSC F1.
In de tweede helft ging er nog een tandje bij. Genemuiden werd compleet zoek gespeeld. Bij een top(-klasse) club als Genemuiden staan er natuurlijk altijd (oud-) topvoetballers langs de lijn, zowel  amateurtoppers als oud-profs. Deze staken hun bewondering voor MSC F1 niet onder stoelen of banken. Ze kwamen er niet helemaal uit. Bewoog MSC F1 nu volgens het “harmonica-principe”  van het grote AC Milan van Arrigo Sacchi over het veld, leek het meer op het “tikkie-takkie” voetbal van het Barca van Pep Guardiola, of had het toch meer weg van het vlijmscherpe en pijlsnelle aanvalsspel van het huidige Real Madrid? Hoe dan ook: ze vonden het geweldig en geheel terecht.
In de tweede helft werd er nog zeven keer gescoord, zodat er uiteindelijk een 11-0 (Jeen 6x, Luca 3x, Hidde en Julian 1x) overwinning voor MSC F1 op de borden stond. Een uitslag die geheel volgens het spelbeeld was en op geen enkele manier geflatteerd genoemd kan worden.
Een prima begin van de “Week van de Waarheid” dus. Zaterdag volgt de topper tegen medekoploper Urk F1. Met deze weergaloze pot voetbal in de achterzak gaat F1 de strijd met Urk aan, maar wat er zaterdag ook gebeurt mannen: jullie mogen geweldig trots zijn op wat er deze dinsdagavond is gepresteerd. Arjan, Michiel, René en alle ouders en supporters zijn dat in elk geval wel. De halve finale van de beker is bereikt. De rest zien we wel. Hopelijk komt heel MSC de mannen van F1 zaterdagochtend vanaf 10.15 uur aanmoedigen. Ze hebben het verdiend, dikverdiend!!!