Drie goals, waaronder een mooie door Jason afgeronde aanval en de eerste competitiegoal van Peter. Die met een flinke afstandspegel (ook nog eens met zijn linker chocoladebeen) een prachtige goal maakte. Toch was het niet genoeg en Urk F1 is de terechte kampioen in deze hoofdklasse.
Vandaag stond de laatste (theoretische) kans op het kampioenschap op het spel. Tsja, en dan verwachten de technische staf en de meegereisde supporters natuurlijk goed voetbal en volop inzet. De warming up was al wat slapjes en dat zou een voorteken blijken te zijn. Heerveen had onlangs al van koploper Urk gewonnen en leek dat ook tegen ons van plan te zijn. MSC 1 had eerder al twee keer van de Friezen gewonnen. Misschien speelde dat wel een beetje mee in de koppies van MSC F1. Geheel tegen de gewoonte in waren we steeds een stapje te laat bij de bal en was het Heerenveen dat druk zette op MSC in plaats van andersom.
We kwamen dus niet lekker in ons spel en waren niet in staat om gevaarlijk te worden. Heerenveen was veel scherper en net iets gevaarlijker. Dat resulteerde in een enkele gevaarlijke uitbraken. Stue wist er een paar te neutraliseren, maar kon uiteindelijk toch niet voorkomen dat Heerenveen scoorde. MSC verdiende aan het einde van de eerste helft misschien wel een penalty, maar kon jammeer genoeg verder niet echt gevaarlijk worden.
De peptalk in de rust werkte dit keer niet. Het lukte onze mannen niet de knop om te schakelen, ook al omdat Heerenveen goed door bleef voetballen en geen kansen weggaf. Stue moest nog een paar keer reddend optreden en MSC speelde een paar kleine kansjes uit. Scoren lukte echter niet. Heerenveen wist nog wel één keer het net te vinden, zodat de wedstrijd eindigde in een 2-0 nederlaag. Twee keer achter elkaar verliezen. Dat is een nieuwe ervaring voor spelers, technische staf en supporters MSC F1. Het was even wennen, maar woensdag kunnen we de draad weer oppakken. Dan spelen we op Ezinge de halve finale voor de beker tegen LTC F1 uit Assen. Zeker weten dat de mannen dan de draad weer oppakken. Maandag eerst nog even lekker trainen en dan er weer ouderwets tegenaan!!