Nou het werd de spannendste wedstrijd van het seizoen vandaag. We hadden het er in de kleedkamer nog even over gehad dat we direct scherp moesten beginnen en dat deden we.
Flevo Boys begon zoals verwacht snel druk te zetten, ze hadden goed gezien dat we altijd van achteruit opbouwen en die opbouw verstoorden ze goed. Hierdoor moest Thomas laten zien dat hij heel goed ver en goed gericht uit kan schieten. Hierdoor werden wij gevaarlijk met Hajo en Maikel.
Thomas keepte trouwens de sterren van de hemel en hield ons met knappe reddingen heel goed in de wedstrijd.
Door de afwezigheid van Senna hadden we vandaag één wissel en dat kon je goed merken, de jongens werkten keihard voor elke bal en dat kost enorm veel kracht met deze tropische temperaturen. Ze vroegen dan ook zelf om te wisselen ( dat gebeurd anders nooit :) )
Het was Flevo Boys dat fysiek wat overwicht had en een paar keer op Thomas stuitte, maar wij waren het die toch onze kansen die we kregen goed afrondden. Een paar keer met scherpe counters waar Hajo, Jesse (2x) en Djermo wel raad mee wisten.
Vlak voor tijd stond het nog 3-3 en daarmee kon de technische staf wel leven maar de jongens nog niet en in de laatste minuut speelden we Jesse mooi in de loop aan en Jesse bleef rustig kijken oog in oog met de keeper en scoorde beheerst de 3-4, zij trapten nog wel af maar de scheidsrechter floot af. Super gedaan jongens, echt heel goed gedaan met zijn allen.

(Score: 7 gespeeld 21 punten : 37 voor en 12 tegen)

Gino