Met Kai als eerste reserve en Stue, Peter, Jason, Mads, Julian, Luca en Jeen binnen de lijnen werd er afgetrapt. De eerste tien minuten was er sprake van een gelijke strijd. Er werd goed overgespeeld en het positiespel was ok prima. Wel was de thuisploeg iets dreigender dan MSC. Dat kleine overwicht werd in het tweede deel van de eerste helft steeds groter en vertaalde zich in een 4-0 ruststand. Op eens ging het namelijk wel heel erg snel. Een paar keer werd er vergeten een mannetje over te pakken, verdedigde niet iedereen mee terug en was Stue vier keer kansloos.

Voor het eerst liep het niet bij F1 en dat was even wennen voor onze jongens. In de rust moest Arjan even iedereen dan ook even bij de les roepen. Van het veld willen lopen en negatief tegen elkaar zijn kan natuurlijk niet en dat werd de mannen duidelijk gemaakt. Gelukkig werd de draad weer goed opgepakt. Weliswaar werd ook de tweede helft verloren, maar nu slechts met 3-2, waardoor de eindstand 7-2 voor Emmen F1 werd. Er werd na rust beter gevoetbald en hard voor elkaar gewerkt. Dat belooft weer veel goeds voor volgende week, wanneer de reis naar Hollandseveld gaat om daar tegen HH’97 F1 te spelen. Wanneer we dan net zo spelen als de tweede helft tegen Emmen dan kan er weinig mis gaan. Eerst nog twee keer lekker trainen en dan weer volle bak!!