Maar MSC probeerde toch steeds de aanval van achteruit op te bouwen. Maar dat de wind een beetje een extra tegenstander was in de eerste helft bleek toen de nummer 4 van De Weide de bal vanaf eigen helft hard naar voren schoot, pardoes over Thomas heen, mooie goal voor De Weide, sneu voor MSC.

MSC liet het er niet bij zitten en ging voor de gelijkmaker, door steeds de aanval goed op te zetten van achteruit. De gelijkmaker kwam na een mooie aanval en het was Lotfi die 1-1 maakte.

MSC bleef voetballen terwijl De Weide het vooral van de fysieke kracht en de lange bal op de snelle spitsen moest hebben, hierdoor werden ze toch wel een aantal keren gevaarlijk. Via een klutssituatie kwam De Weide op voorsprong (1-2) en keek MSC helaas weer tegen een achterstand aan.

In de pauze hebben we samen overlegd hoe we het zouden gaan aanpakken, we zouden feller gaan spelen en De Weide sneller onder druk zetten.

Dat pakte qua uitvoering erg goed uit, de ene mooie aanval na de andere werd uitgespeeld. Het was in de tweede helft bijna eenrichtingsverkeer, maar net als vorige week wilde de bal er maar moeilijk in.

MSC kwam terug tot 2-2 door een mooie goal van Jesse, maar het was uiteindelijk De Weide die met de overwinning (2-3) aan de haal ging.

De jongens van F1 hebben keihard geknokt en erg goed gespeeld vandaag alleen is dat in het voetbal niet altijd genoeg.

Terugkijkend op de afgelopen periode kunnen we toch wel zeggen dat de jongens de goede lijn te pakken hebben, ze laten in de wedstrijden en op de trainingen zien elkaar goed te kunnen vinden dus dat is erg positief. Bij balbezit wordt het veld mooi groot gemaakt en bij balverlies goed klein, allemaal dingen waar we op de training met zijn allen goed mee bezig zijn zie je steeds terug in de wedstrijden.

Zaterdag 30 oktober moeten we thuis tegen koploper Emmen F1 (10.15 uur), en volgens de statistieken doen wij het erg goed tegen koplopers. Dus kom kijken met zijn allen zou ik zeggen. De kansen die we elke wedstrijd creëren zullen er toch een keer in moeten gaan. Nou dan maar tegen koploper Emmen.