Vrijdagavond mocht F1 een voorwedstrijd spelen in het stadion van FC Zwolle. Tegenstander was DOS Kampen F1, dat speelt in de eerste klasse (gedegradeerd uit Hoofdklasse, zei hun trainer).
De spelers van F1 waren best onder de indruk en sommigen hadden slecht geslapen van de spanning. Daar was op het veld niks van te zien.

MSC begon sterk en speelde mooi samen, eigenlijk kwam DOS Kampen er in de eerste helft niet aan te pas.

Zij hadden wel een gevaarlijke spits, die in de eerste helft goed bewaakt werd door onze verdedigers Jort, Senna en Djermo.

Op het middenveld waren we ook de baas met Jesse, Lotfi, Hajo en Levay en in de spits onze eigen Maikel “Dirkie” Kui(t)ers.
De score liep snel op naar een comfortabele voorsprong, ik ben alleen even de doelpuntenmakers kwijt, ging te snel voor mij gisteravond.
De tweede helft was het spel van MSC nog wel aardig maar toch zag je dat DOS wat meer kansen kreeg. Door wat slordigheden achterin kregen zij toch nog de mogelijkheden van ons om te scoren.
Gelukkig bleven we op de juiste momenten wel voetballen en kwam de overwinning niet meer in gevaar.
Al met al was het een hele leuke ervaring voor de jongens om eens in een echt stadion te spelen, met reclameborden die bewegende beelden laten zien, de hoge tribunes.
Na afloop nog even het publiek bedankt en op de foto met twee spelers van FC Zwolle. Daarna snel gedoucht om de wedstrijd FC Zwolle – RBC te zien. (0-0)
Ik denk dat die 8000 toeschouwers (of meer) in het vervolg beter bij ons kunnen komen kijken. :)

Uitslag MSC F1 – DOS Kampen F1 : 10-4