Het zonnetje brak door en alles wees erop dat dit een mooi en spannend duel zou worden. Na het inschieten nog even op de foto met zijn allen en toen kon er worden afgetrapt. De eerste helft was een boeiend gevecht en speelde zich vooral af op de helft van Alcides. Gert-Jan raakte twee keer de paal, maar daar bleef het bij en we gingen rusten met een 0-0 stand. De tweede helft begon MSC sterk en na een prachtige uittrap van onze keeper Kyan kon Gert-Jan zo op de goal van Alcides afstormen, 1-0. Even later werd het 2-0 door een eigen doelpunt. Paul en Kyan bepaalden de eindstand door twee mooie schoten in de hoek: 4-0. MSC F10 heeft nu 4 wedstrijden gespeeld en al 10 (!) punten verzameld! Goed gedaan jongens!